Leveren en plaatsen van regenwaterputten en septische putten

Wanneer u gaat bouwen of verbouwen, is de installatie van een regenwaterput in vele gevallen verplicht. Bovendien bespaart u water en bijgevolg ook kosten door het plaatsen van een regenwaterput. Het regenwater kan immers gebruikt worden om uw tuin te sproeien, uw wagen te reinigen, uw was te doen en uw toilet door te spoelen.

Wenst u een regenwaterput te plaatsen? Dan kan u bij ons terecht voor zowel de levering als de plaatsing. Wij beschikken over de nodige materialen, kennis en ervaring om steeds een waterdichte put te installeren. 

Ons assortiment bestaat uit betonnen regenwaterputten met uiteenlopende opslagcapaciteiten voor verschillende doeleinden. Wij beschikken eveneens over diverse septische putten. Enerzijds bevat ons gamma traditionele septische putten om afvalwater van het toilet op te vangen. Anderzijds kunt u hier ook terecht voor septische putten met een grotere tankinhoud. Hiermee kunt u ook afvalwater uit de badkamer en de keuken opvangen.

In verband met de regelgeving omtrent de plaatsing van een regenwaterput of septische put verwijzen we u graag door naar uw gemeentebestuur. Bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor eventuele premies en subsidies? Raadpleeg dan zeker https://www.premiezoeker.be.