Over Grondwerken Lauwers Jan

Grondwerken Lauwers Jan, gevestigd in het Limburgse Hamont-Achel, is een betrouwbare partner als het aankomt op grond- en graafwerken, aanleg van bestratingen en verhardingen, rioleringswerken, tuinwerken, de constructie van nutsleidingen, afbraakwerken en container-service.

Een veelzijdige onderneming dus, die u kan helpen bij het verwezenlijken van totaalprojecten. Wij hanteren bij elk project, groot of klein, een persoonlijke en kwaliteitgerichte aanpak. De uitvoering van de werken gebeurt efficiënt, net, stipt en veilig. Alles gebeurt in samenspraak en volgens afspraak.

Onze expertise, ervaring, professionele uitrusting en moderne materialen gebruiken we om steeds weer een geslaagd project op te leveren. Wanneer onze werkzaamheden puin, brokstukken of ander afval met zich meebrengen, laten we u daar uiteraard niet mee zitten. Het door ons geproduceerde afval nemen we mee. Wij laten de werf achter in de staat waarin wij onze projecten opleveren, dat is verzorgd en afgewerkt.

Wenst u beroep te doen op onze firma, heeft u vragen over onze diensten of twijfelt u of uw project aanleunt bij onze activiteiten? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij maken graag een afspraak met u om vrijblijvend langs te komen, uw project te bespreken, de situatie te bekijken en vervolgens een vrijblijvende, eerlijke prijsofferte op te stellen.