Uitgraven en aanleggen van oprit of terras

Een verzorgde oprit of terras draagt in grote mate bij aan de uitstraling van uw woning. Onze firma kan voor u de nodige graafwerkzaamheden uitvoeren en uw oprit, tuinpad, terras of parking aanleggen. De aanleg gebeurt met de grootste zorg voor detail en afwerking. Hiervoor beschikken we over moderne graafmachines, kwalitatieve gereedschappen en een brede technische kennis.

Bij de aanleg van opritten en terrassen voorzien we steeds een stevige laag stabilisé. We meten alles nauwkeurig op zodat de afwatering ook verloopt zoals dat hoort. Doordat we hier de nodige aandacht aan besteden, kunnen we vervelende situaties zoals plasvorming en verzakkingen vermijden.

Wij hebben reeds heel wat geslaagde projecten verwezenlijkt en kwamen daardoor al met diverse materialen in contact: beton, klinkers, natuursteen, asfalt … Alle werken worden uitgevoerd zoals op de plannen van de architect staat beschreven. Heeft u nog geen concrete plannen? Ook dan kan u ons inschakelen. Wij staan u immers graag bij met deskundig advies.